Alberte
ALBERTE 2017-57.jpg

home

Reserveren kan telefonisch di-za tussen 15-19u.
Groepen van meer dan 6 personen kunnen enkel telefonisch reserveren.
0489211210

 

01. hors d'œuvres

01. hors d'œuvres

Alberte is een kleine zaak waar mensen dicht bij elkaar komen te zitten, zowel aan tafel als aan de bar. Dat intieme reflecteert zich in het delen van de gerechten. Een maaltijd is informeel, de gerechten creatief en speels mét respect voor seizoen en producent.

DINER 
DI-DO: 18.30u-22u
VR-ZA: 18u-22u

MENU: Selectie van bordjes om te delen: Groenten, schaal-of schelp, vis, gevogelte of vlees en dessert, volgens het ritme van de keuken

6 bordjes €37pp / 8 bordjes €48pp
Extra dessert €6 / Kaas ipv 1 dessert €5

 

 

02. Natuurwijn

02. Natuurwijn

Alberte is een wijnbar met een zwak voor 'kleine' wijnboeren die werken met zuivere producten. Natuurwijnen zonder toegevoegde sulfieten, natuurlijke fermentatie, wilde gisten & zonder additieven.

We serveren een breed gamma aan wijnen zowel per fles als afwisselend per glas van onder andere:

Stefano Bellotti, Jean-Baptiste Menigoz, Paul Reder, Jean-Yves Peron, Rene & Agnes Mosse, Lous Grezes, Sébastien Riffault, Eric Pfifferling, Franz Strohmeier, Francois Blanchard, Filippo Rizzo, Julien Sunier, Manya Laurence, Jean Pierre Rietsch, Yann Durieux, Julien Courtois etc...

Alle wijnen kunnen als take-away worden gekocht

WIJNKAART